KaliSel
KaliSel er et alternativ til salt i matvarer og for en mer balansert kosthold. Kaliumklorid for næringsmiddelindustrien er i samsvar med internasjonal matlovgivning.
KaliSel – Et alternativ til salt i matvarer og for en mer balansert kosthold
- Kaliumklorid for næringsmiddelindustrien
- Naturlig opprinnelse
- Spesielt lave nivåer av biprodukter
- I samsvar med internasjonal matlovgivning
- Utfører flere og komplekse funksjoner i næringsmiddelindustrien, analogt med natriumklorid
- På grunn av likheten med natriumklorid, perfekt for delvis substitusjon
- Hjelper menneskekroppen med å dekke sitt kaliumbehov
Anbefaling for bruk
KaliSel inneholder høykvalitets kaliumklorid og brukes allerede i stor grad av næringsmiddelindustrien i produksjonen av en rekke matvarer. Det brukes blant annet som tilsetningsstoff og prosesshjelpemiddel samt til berikelse av matvarer.
KaliSel er...